ACUL DE PLATINĂ – MODELE ALB-NEGRU

Dacă v-au plăcut „Acul de platină – eleganţă şi stil” şi „Acul de platină – modele de o noapte”, m-am gândit să vă ofer câteva modele simple în două culori, pe care să le puteţi combina cum doriţi. Sunt modele simple, care se pot coase fie pe pânză de goblen (în acest caz vor ieşi nişte cusături mici) fie pe pânză Aida, caroiată sau ne-caroiată, ambele găsite în comerţ. Puteţi folosi şi alte tipuri de pânză (pentru goblen) care se pretează la cusăturile „cruciuliţă” şi la cusătura „goblen”. În cazul în care doriţi să faceţi un goblen din aceste modele, trebuie să coaseţi în punct de goblen tot fundalul (care este alb). Puteţi inversa chiar culorile ca să iasă un fel de negativ care se pretează foarte bine pentru goblen. Aţele folosite pot fi găsite în comerţ (mercerizate sau ne-mercerizate) într-o gamă de culori care să vă satisfacă din toate punctele de vedere.

Aşa cum am menţionat şi în prima lucrare, precum şi în cea de-a doua, modele de faţă nu sunt destinate celor care prevăd un câştig imediat, celor care sunt depresivi de propria neputinţă de a supravieţui şi nici celor care nu ştiu să lupte întâi pentru ei înşişi, ca apoi să aibă puterea să ridice şi pe alţii din mizerie. Nu se adresează nici celor care, cu invidie, privesc la realizările altora şi aşteaptă ca cei care muncesc să împartă totul cu cei leneşi pe considerentul. „că doar nu le-o duce în mormânt cu ei”.

Lucrarea de faţă se adresează tuturor mediilor sociale şi persoanelor de toate vârstele, precum şi celor care doresc să se destindă, sau să facă ceva util. Este destinată celor care nu se dau în lături de la o muncă asiduă, dar care la final dă satisfacţii nebănuite. Nimic nu se face peste noapte. Eleganţa şi stilul nu trebuie să fie înlocuite niciodată de disperare, de criză, de lamentări de genul: „nu am răbdare sau timp pentru aşa ceva” etc.

Petre Ţuţea spunea:
Prin însăşi ordinea ei ideologică, democraţia îl obligă pe idiot să stea alături de geniu şi să-i poată zice: ce mai faci frate? Partea proastă este că oamenii de excepţie pot ajunge captivi în cirezile democrate. Ce decide masa are un caracter absolut, deoarece prin masă se exprimă specia. Prin individ se exprimă personalitatea. Numai că, uneori, un individ ajunge să influenţeze foarte mult asupra maselor. Aceştia sunt aleşii. Istoria este făcută de aleşi. Paradoxul societăţii umane este că mulţimea îi produce pe conducători, iar aceştia o conduc. Ideea de echilibru social e caracteristica oricărei democraţii burgheze. Asta e forţa constantă a democraţiei. Iar extremelor – fie extremei stângi, fie extremei drepte – care violează ideea de echilibru social, democraţia le este ostilă. Eu nu sunt democrat. Am asemănat democraţia cu jigodia la câine: nu scapă decât cei care sunt tari. Democraţia este sistemul social care face posibilă existenţa idiotului alături de geniu. N-ar trebui să se vorbească aşa de mult despre democraţie. Eu, în materie de democraţie, nu am nici o părere personală. Mă bizui pe doi gânditori clasici. Pe Platon şi pe Aristotel. Platon susţine că sunt trei forme de guvernământ degenerate: tirania, oligarhia şi democraţia. Aristotel spune că democraţia este sistemul în care face fiecare ce vrea. Şi eu am spus: după cum se vede.

Lucraţi pentru propria satisfacţie. Când lucraţi, uitaţi de toate greutăţile. Găsiţi mii de modele gratuit pe Internet, pe care le puteţi descărca. Vizionare plăcută!
Animal 001 Animal 003 Animal 004 Animal 014
Flower 001 Flower 002 Flower 003
Jesus 003 Jesus 007
Yakuza 002 Yakuza 005
DESCĂRCAŢI CARTEA DE PE SCRIBD (BUTONUL DIN JOSUL PAGINII)

No comments:

Post a Comment

Search This Blog