Curs de croşetat

crochet violets 4

Mi-am propus să organizez un sistem complet de cursuri intensive ce acoperă toate aplicaţiile privind ARTA CROŞETATULUI. Cursurile se adresează doamnelor pasionate de HANDMADE / HANDCRAFT / LUCRUL DE MÂNĂ / CROŞETAT, precum şi tuturor femeilor casnice, şomerilor, femeilor fără ocupaţie, pensionarelor, mamelor şi bunicilor, dar şi tinerelor care doresc să îmbine plăcutul cu utilul (terapia cu socializarea).

Orele de iniţiere în ARTA CROŞETATULUI sunt grupate în module pentru începători şi module pentru avansaţi, fiecare solicitantă având posibilitatea să urmeze doar ceea ce o interesează.

crochet cactus 7

Fiecare modul durează 5 zile (de luni până vineri), câte 3 ore pe zi (orele 13-16; 17-20). Fiecare cursantă are posibilitatea să-şi aleagă perioada în care doreşte să urmeze modulul, în funcţie de timpul disponibil. În mod normal, o cursantă urmează ambele module (începători şi avansaţi) însă acest lucru nu este obligatoriu. În funcţie de ce se doreşte a se învăţa, cursantele pot alege oricare dintre modulele prezentate. Se asigură astfel o pregătire pentru toate solicitările. Grupul unei serii este format din maximum 5 persoane. Locul de desfăşurare este ultracentral, în Piaţa Unirii. La finalul fiecărui modul, solicitantele vor cunoaşte tainele croşetatului şi vor putea îmbina diferitele tehnici în funcţie de piesele dorite.

cursuri de crosetat

Modulele:

 1. Iniţiere în ARTA CROŞETATULUI (Modul începători). Modulul acoperă practic toate cerinţele de cunoştinţe privind iniţierea în arta croşetatului (prezentarea materialelor  folosite: tipuri de croşete, fire textile, tehnica de execuţie, îmbinarea firelor textile, combinaţia de culori, punctele şi modelele uzuale de croşetat, înmulţirea/scăderea numărului de ochiuri, simboluri, metode de croşetat, executarea de articole simple vestimentare şi de folosinţă în gospodărie etc.).Parcurgerea acestui modul este strict necesară pentru cursantele care pleacă de la zero. Solicitantele obţin aici informaţii utile şi îşi însuşesc cunoştinţe privind folosirea tehnicii de croşetat. Terminologia din limba engleză.

 2. Tehnici avansate din ARTA CROŞETATULUI (Modul avansaţi). Modulul acoperă citirea diagramelor, conceperea de modele proprii, crearea produselor textile cu croşeta (obiecte vestimentare precum rochii, fuste, căciuli, pălării, broşe, genţi, curele, şaluri şi diverse accesorii), îmbinarea tehnicior cu materiale textile, artă decorativă textilă cu ajutorul croşetei, marginea produselor, îmbinarea tehnicilor de croşetat cu cele de tricotat etc.

 crochet broche 01 crochet rose 11

crochet macrame broche 1

La finalul acestor ore de iniţiere, cursantele vor şti să execute procedee de lucru şi să pună în aplicare propriile idei pentru a realiza un produs.

crochet peacock

Sunt aşteptate la curs toate persoanele pasionate de ARTA CROŞETATULUI. Pe lângă noţiunile de bază, solicitantele vor putea să se familiarizeze şi cu site-urile de handmade/handcraft şi cu lucrul de mână în general, de pe Internet. Acestea vor avea posibilitatea să vizioneze tehnici de croşetat - video, traduse direct.

Cursantele trebuie să se prezinte la curs cu următoarele pentru Modulul începători:

 • un caiet de notiţe (matematică)

 • un pix

 • o croşetă numărul 3,5 (de preferat din plastic, dar se poate şi din metal)

 • un ghem de fire 100 gr. tip melană orice culoare (exceptând culoarea neagră) mai grosuţ

 • forfecuţă

 • ac mare de goblen cu ureche mare

Amigurumi Monkey 03

Cursantele trebuie să se prezinte la curs cu următoarele pentru Modulul avansaţi:

 • un caiet de notiţe (matematică)

 • un pix

 • trei croşete numerele 1,5 + 2,5 + 3,5 (de preferat din plastic, dar se poate şi din metal)

 • un ghem de fire Flavia 100 gr. orice culoare (exceptând culoarea neagră)

 • un ghem de fire tip Macrame 100 gr. orice culoare (exceptând culoarea neagră)

 • un ghem de fire 100 gr. tip melană orice culoare (exceptând culoarea neagră) mai grosuţ

 • andrele numerele 2,5 + 3,5 + 5 (drepte sau circulare)

 • croşetă lungă numărul 3 sau 5 (pentru modelul afgan/tunisian)

 • forfecuţă

 • ac mare de goblen cu ureche mare

cursuri de crosetat

cursuri de crosetat

cursuri de crosetat needle

tunisian 02 tunisian 01

tunisian 03

Înscrierile şi programările pentru fiecare modul în parte se fac telefonic sau prin mail, între orele 12.00 – 21.00 la numerele de telefon:

0722237221 – Vodafone

0769676677 – Telekom

mail: mona379@gmail.com 

cursuri de crosetat

crochet violets 5

În cazul în care un cursant se prezintă cu un prieten sau o prietenă, se va aplica o reducere de 45 lei la fiecare persoană adusă în plus de acel cursant. Taxa pentru fiecare modul în parte este de 500 lei.

crochet pin art 4

Mă adresez prin acest demers de iniţiere în ARTA CROŞETATULUI tuturor solicitanţilor, fără restricţie de vârstă sau etnie, în vederea obţinerii deprinderilor privind lucrul de mână. Pot participa la aceste module:

 • Tinerii

 • Maturii

 • Seniorii (persoane de vârsta a treia, pensionarii)

 • Toţi solicitanţii care doresc să înveţe o tehnică utilă şi extrem de facilă – ARTA CROŞETATULUI

În condiţiile în care fiecare doreşte rapid să-şi însuşească o tehnică sau alta, vă ofer astfel tuturor posibilitatea ca în NUMAI CINCI ZILE solicitanţii să poată fi independenţi şi să poată lucra performant, în funcţie de modulul sau de modulele alese. Acest tip de ore de iniţiere se adresează celor care doresc să deprindă o meserie, să capete nişte competenţe sau pur şi simplu să înveţe ceva util.

cursuri de crosetat

NU EZITAŢI SĂ NE CONTACTAŢI.

O ECHIPĂ PERFORMANTĂ VĂ STĂ LA DISPOZIŢIE CU TOATE DATELE NECESARE. CINCI ZILE DIN TIMPUL DVS. ALOCAŢI-LE INDEPENDENŢEI DVS. DE A CUNOAŞTE ŞI DE A FI PERFORMANŢI.

Înscrierile şi programările pentru fiecare modul în parte se fac telefonic, între orele 12.00 – 21.00 la numerele de telefon:

0722237221 – Vodafone

0769676677 – Cosmote

0749319640 – Orange

cursuri de crosetat

Mă găsiţi şi pe Facebook: (solicitaţi accesul în grup întâi), Twitter, Instagram, Pinterest

https://www.facebook.com/mona.bernhardtlorinczi

https://www.facebook.com/groups/monabernhardtlorinczi/

https://twitter.com/Mona379 

http://instagram.com/mona_bernhardtlorinczi/ 

https://www.pinterest.com/mona379/

No comments:

Post a Comment

Search This Blog