Târgul Alternative Fair Fayre

“Târgul din curte de lucruri făcute cu mâinile

Vă aşteptăm la cea de a 4-a ediţie a târgului alternativ din curte - Alternative Fair Fayre 26, 27 şi 28 septembrie 2014 între orele 12-22.

În toate capitalele europene există conceptul de „free-market”, târg multilateral care înglobeaza diferite domenii, direcţii, produse şi viziuni. Altfel spus, există locuri în care tinerii antreprenori sau artişti pot expune spre vânzare produsele lor mai mult sau mai puţin convenţionale într-un mediu atractiv şi mai puţin conformist.

Acesta reprezintă punctul de plecare al proiectului nostru care a dus la crearea unui eveniment inedit şi cu siguranţă total diferit pentru România.

De ce “Alternative Fair Fayre”? Pentru că nu este doar un târg de purici sau un garage-sale, este de fapt un week-end în care aveţi ocazia de a cunoaşte tineri artişti şi meşteşugari români care vă oferă mult mai mult decât simple bunuri şi servicii: aceşti oameni incredibili creează o alternativă a producţiei în masă.

De aici au apărut cuvintele “Alternative” şi “Fair” – un târg alternativ şi corect în special din punctul de vedere al calităţii produselor dar şi al preţurilor avantajoase atât pentru participanţi cât şi pentru cumpărători.

Şi “Fayre”? Este forma arhaică a cuvântului târg în limba engleza, care la origine făcea referire la un adevărat carnaval.

Care este obiectivul nostru? Vrem să creăm o platformă de promovare a artiştilor şi meşteşugarilor români, atât prin organizarea târgului dar şi online via Facebook prin pagina de like Alternative Fair Fayre.

Şi pentru că vrem ca acest eveniment să se transforme într-o experienţă de neuitat, târgul va avea loc pe strada Sf. Ştefan 21, atât într-o casă cu o arhitectură deosebită cât şi în aer liber (pe terasa The Jar şi în curtea Teatrului de Artă).

Ai şansa să te informezi despre ce înseamnă ceva natural, organic sau bio şi să vorbeşti cu tineri meşteşugari pentru a afla care e viziunea lor.

Pe parcursul celor trei zile de târg vor avea loc piese de teatru în aer liber, concerte şi activităţi pentru cei mici.

Pentru mai multe informatii legate de participarea la acest târg alternativ, vă rugam să trimiteţi un e-mail la alternativefairfayre@gmail.com

Eveniment susţinut de: Teatrul De Arta Bucuresti si The Jar Bar&Pub

Mulţumim!”

Sursa: http://goo.gl/L0zMBb Facebook

 

NOI AM AJUNS LA TÂRGUL ÎN CURTE ALTERNATIVE FAIR FAYRE.

VĂ AŞTEPTĂM CU BIJUTERII INEDITE ŞI PENTRU TOATE GUSTURILE.

alternative fair 0 alternative fair 1

alternative fair 2

alternative fair 3

alternative fair 4 alternative fair 5

alternative fair 6 alternative fair 7

alternative fair 8 alternative fair 9

alternative fair 10 alternative fair 11

alternative fair 12 alternative fair 13

alternative fair 14 alternative fair 15

business card fair

No comments:

Post a Comment

Search This Blog