CREATORI DE HANDMADE

Cum am descoperit site-ul ILOVEHANDMADE.RO? (http://www.ILoveHandmade.ro/) Ei bine, într-o sâmbătă mă plimbam prin parcul de la Piaţa Unirii, unde am văzut o serie de corturi cu tot felul de lucruri interesante, dintre care am remarcat standul lui RuxyPixy – creatoarea de bijuterii absolut superbe, făcute din mărgele de nisip. Ajunsă acasă şi cu informaţia clară despre un site despre care nu ştiam nimic până atunci, l-am accesat, curioasă fiind să aflu cam ce putea oferi acesta. Aşa am aflat de concursurile, de târgurile şi de creatorii din diversele colţuri ale ţării, toţi iubitori de frumos, toţi pasionaţi de această artă, în care imaginaţia nu are limite. Aşa am citit zeci de articole şi de opinii ale oamenilor din toate colţurile ţării şi am realizat cât sunt de neînsemnată, cu cele trei categorii de pe blogul meu, unde am expus creaţiile mele:

ART - http://iris-milkywaygalaxy.blogspot.com/search/label/ART;

GOBELIN - http://iris-milkywaygalaxy.blogspot.com/search/label/GOBELIN;

HANDCRAFT - http://iris-milkywaygalaxy.blogspot.com/search/label/HANDCRAFT

Ce îmi place la acest site este facilitatea cu care iubitorii handmade de toate categoriile îşi pot împărtăşi ideile şi emoţiile, pot participa la târguri, pot concura pe teme diferite, pot schimba opinii cu privire la experienţa acumulată şi pot socializa pe teme comune şi extrem de interesante.

ILOVEHANDMARE.RO (http://www.ILoveHandmade.ro/) şi RUXYPIXY (http://ruxypixy.blogspot.com/) sunt la loc de cinste pe blogul meu.

Pentru iubitorii de frumos, pentru creatori, pentru privitori şi pentru handmade, recomand cu căldură să se inspire din cele cinci cărţi publicate de mine pe SCRIBD în colecţia pe care am denumit-o sugestiv ACUL DE PLATINĂ:

1. Acul de Platină – Eleganţă şi Stil (http://www.scribd.com/doc/32800261/Acul-de-Platin%C4%83-Elegan%C5%A3%C4%83-%C5%9Fi-Stil)

2. Acul de Platină – Modele de o Noapte (http://www.scribd.com/doc/32858060/Acul-de-Platin%C4%83-Modele-de-o-Noapte)

3. Acul de Platină – Modele Alb-Negru (http://www.scribd.com/doc/33146346/Acul-de-Platina-Modele-Alb-Negru)

4. Acul de Platină – Modele Complexe (http://www.scribd.com/doc/33451888/Acul-de-Platina-Modele-Complexe)

5. Acul de Platină – Modele din Toată Lumea (http://www.scribd.com/doc/36557049/Acul-de-Platina-Modele-Din-Toata-Lumea)

Şi dacă tot vorbim de pasiuni, iată câteva "picturi cu acul" cum îmi place mie să le denumesc:

01 Koala 02 Cupidon

03 Model popular Patrate 06 Corpuri in spatiu

05 Model popular Trandafiri 10 Paun mare

09 Modele populare 07 Rosu si negru

04 Natura statica 08 Toamna fantezie

 

No comments:

Post a Comment

Search This Blog