MIGDALELE (ALMONDS)

Migdalele conţin nutrienţi benefici pentru sănătatea noastră. Consumate în stare naturală, neprăjite, sunt extrem de bune pentru foarte multe afecţiuni şi mai ales profilactic. Laptele de migdale are 6 beneficii recunoscute:

  1. În curele de slăbire – datorită aportului scăzut caloric
  2. În afecţiuni ale inimii – ajută la o bună irigare a inimii şi la o bună circulaţie a sângelui
  3. În diabet – nivelul scăzut de zahăr din laptele de migdale este transformat în energie
  4. În osteoporoză – laptele de migdale conţine valoarea de calciu zilnică şi 25% vitamina D, nutrienţi care duc la întărirea oaselor la femei, bărbaţi, copii şi nou născuţi. Vitamina D ajută în imunitatea celulară, duce la scăderea riscului de osteoporoză şi previne chiar boala Alzheimer.
  5. În îngrijirea pielii – fiecare pahar de lapte de migdale conţine vitamina E. Nutrientul este antioxidant şi ajută la reglarea vitaminei A, acţionând ca un nutrient care îmbunătăţeşte calitatea pielii.
  6. În afecţiuni oculare – nivelul moderat al vitaminei A influenţează direct vederea

Cum arată migdalul

MIGDALE 07MIGDALE 05MIGDALE 06

Cum arată migdalele

MIGDALE 01MIGDALE 03MIGDALE 04

Cum arată untul de migdale

MIGDALE 02

Cum arată laptele de migdale

MIGDALE 08

Search This Blog