10 ALIMENTE PENTRU LONGEVITATE:
1. TOMATOES
1. ROŞIILE
Antioxidant - Reduces the risk of cancer by 40%. Mental function is higher. Diminish the heart diseases.
Antioxidant - Reduce riscul de cancer cu până la 40%. Creşte funcţia mentală. Diminuează bolile cardio-vasculare.
2. OLIVE OIL
2. ULEIUL DE MĂSLINE
Reduces death from heart diseases and cancer. Low-fat diet.
Reduce mortalitatea datorată bolilor de inimă şi reduce cancerul. Aliment scăzut în grăsimi.
3. RED GRAPES
3. STRUGURII ROŞII
Moderate antioxidant power. Drink grape juice – four times stronger antioxidant.
Putere antioxidantă moderată. Beţi suc din struguri roşii – putere antioxidantă de patru ori mai mare.
4. GARLIC
4. USTUROIUL
Antioxidant – prevents cancer, heart-disease and all-over aging.
Antioxidant – previne bolile de cancer, bolile de inimă şi îmbătrânirea.
5. SPINACH
5. SPANACUL
Rich in olic acid. Secont powerful antioxidant after Garlic. Helps fight cancer, heart diseases and mental disorders.
Bogat în acid olic. Al doilea ca putere de antioxidant după usturoi. Ajută în prevenirea cancerului, a bolilor cardio-vasculare şi a bolilor mintale.
6. WHOLE GRAINS
6. CEREALE INTEGRALE
Reduces death by 15%.
Reduce riscul decesului cu 15%.
7. SALMON and other fatty fish
7. SOMON şi altă carne de peşte, bogată în grăsimi
Contains high amount of Omega-3, fat that performs miracles throughout the body, fighting virtually any chronic disease known.
Conţine o mare cantitate de Omega-3, grăsime care face miracole în corpul uman, prevenind practic orice boală cronică cunoscută.
8. NUTS (all kind of nuts)
8. NUCI (toate tipurile de nuci)
Cuts heart-attack deaths in women by 40%. Helps prevents deadly irregular heart beats in men.
Reduce mortalitatea cauzată de atacurile de cord bu 40%. Ajută la prevenirea aritmiilor la bărbaţi.
9. BLUEBERRIES
9. AFINELE
Can retard aging and can block brain changes leading to decline and even reverse failing memory.
Previne îmbătrânirea şi blochează degradarea neuronilor şi ajută în recuperarea memoriei.
10. TEA (green, white, red or black)
10. CEAIUL (verde, alb, roşu sau negru)
Antioxidant - Cuts heart disease in half.
Antioxidant – Reduce riscul bolilor de inimă la jumătate.