Decembrie posomorât

animated-chimp

Mâine este Ziua Națională a României din celebrul an 2016. O zi care se dorește a fi o sărbătoare de conciliere națională, va deveni, spre zorii zilei, fără îndoială, o arenă a dezbinării, a urii, a tuturor angoaselor celor care sunt jos, foarte jos în sondajele pentru alegerile ce vor urma pe 11 decembrie 2016 - parlamentarele. 

Tonurile înalte, acuzele, presupusele scenarii ale conspirației - mai ales din partea doamnelor din polica autohtonă, balcanică - toate vor acoperi mâine ecranele televizoarelor. Au vervă destulă ele, doamnele cu voce de altiste, ca să acopere sărbătoarea noastră, a tuturor românilor.

În noiembrie 2014 scriam un articol după ce noul președinte, chipurile al tuturor românilor, a câștigat alegerile. Am recitit acum acel articol să văd dacă am avut fler ce ne va aștepta. Ei bine, da, am avut premoniție… Socotiți și dvs. https://goo.gl/jBSRdq

Se încinge lupta pentru ciolan. O parte a celor care ne vor voturile și sunt de un penibil inimaginabil, nu mai pot ieși din șabloanele cu ”penalii”! iar ceilalți stau in expectativă, să vadă pe ce drum o apucă dulării înrăiți. Dezinformarea este la ordinea zilei, tinerii frumoși și liberi, veniți de peste mări și țări ca să ne salveze pe noi, prostimea, de corupții PSD-iști, toarnă aceleași și aceleași vorbe, precum pionierii instruiți pe timpul regimului comunist, odios, care recitau ode de slavă, fără noimă, cu vorbe searbede, lipsite de sens, dar răcnite din bojocii uscați de neștiință și de indiferență.

Îndoctrinarea lor a mers până acolo încât sunt siguri de câștigul garantat. Banii, sponsorizările, cred ei, le vor rezolva toate problemele de comunicare și de indiferență față de un popor greu încercat de-a lungul vremurilor. Cu ăștia, treacă-meargă, sunt lipsiți de cultură, de patriotism, de spirit de sacrificiu, se uită numai la câștigul propriu, la blana ursului din pădure, fără să mai socotească riscurile ridicolului, al desuetului, al penibilului, al rațiunii…

Dar ce ne facem cu cei vechi, care parcă sunt lobotomați și care toți în flanc repetă la nesfârșit aceleași vorbe, neadevărate, după ce au fost într-o altă tabără, alături de cei pe care-i blamează acum cu atâta ardoare?!

Suceala asta, cică politică, face rău, mult rău tuturor. Dar mai ales lor. Pentru că nu sunt credibili, nu mai sunt ei, cei de la început, sunt niște puppets din cel mai ieftin material posibil existent pe Pământ și de sforile cărora trag toți din toate părțile. Mi-e greu să analizez ce oameni se află în jurul nostru la un moment dat. Dacă aș fi un analist de paranormal aș fugi mâncând pământul. Cu atâtea energii negative, dar cu incantații pe voci mieroase, prefăcute, optimiste, să fie bine ca să nu fie rău, să ne iubim, să ne dăm mână cu mână… când de fapt ei umblă cu capul de mort putred înfipt în țepușa stindard și militează pentru conciliere…. Doamne Ferește!

Încep să mă întreb dacă merită ca la petrecerea privată a președintelui de doi ani (să nu spun altfel) să mai fie prezent și poporul român. Căci, după criteriile impuse de la Cotroceni, doar o mână de oameni are voie să participe la Arcul de Triumf. Poporul român ar trebui să vină după plecarea amfitrionului, căci gloata pute, nu se cade să stea în preajma stăpânului, darămite la masa lui… (chermeza dintre nepenali de la Palat).

Halal președinte al tuturor… halal sărbătoare… de haram să le fie. Hai sictir! (că vine frigul) și dăm pagina https://goo.gl/F0gDyb

Schimbăm iarăși foaia. Târgul de Crăciun se deschide pe 1 decembrie 2016. Devenit deja o tradiţie a Capitalei, va avea loc în perioada 1 – 30 decembrie 2016, în Piaţa Constituţiei. Evenimentul deschide oficial sezonul sărbătorilor de iarnă printr-o serie de atracții care celebrează Crăciunul autentic românesc. Bucureştenii sunt așteptaţi între orele 10.00 şi 22.00 cu delicii culinare din bucătăria autohtonă, spectacole tradiționale românești, concerte, obiecte realizate manual şi decorațiuni de Crăciun. Să nu uităm luminițele care se vor deschide în oraș tot azi.

Lonely

No comments:

Post a Comment

Search This Blog